De hotels

in de Azoren

Veel restaurants in Salou richten zich op de feestende jongeren, en dat betekent: fastfood! Je kunt er alles vinden van spareribs tot frikandellen en patat.

Wie een iets verfijndere diner-ervaring zoekt, doet er goed aan de Palmenboulevard op te zoeken. Daar zijn de meeste betere restaurants in Salou te vinden. Hier kan je zowel de nationale als de internationale gerechten proeven. Een bijzonder restaurant gelegen vlakbij Salou is het La Tagliatella restaurant wat gespecialiseerd is in pasta.

Hieronder vind je de populairste restaurants van Salou!

Restaurants in het centrum van Salou

 • Restaurant la Spezia
  In dit restaurant gevestigd in huis met een mediterrane sfeer kun je genieten van de meest lekkere Italiaanse specialiteiten.
 • Hollands Eethuis Zodiac
  Dit Hollandse Eethuis staat al jaren bekend om zijn overheerlijke keuken die is gespecialiseerd is in shoarma en nasi en bami. Altijd gezellig restaurant en vaak bomvol Nederlanders.
 • Restaurant D’Albert
  Restaurant d’Albert staat bekend vanwege zijn uitstekende maaltijden en zijn geweldige ligging dicht bij de haven en fonteinen.
 • Restaurant/Steakhouse El Toro
  Dit op 5 minuten van het strand gelegen restaurant biedt je de meest heerlijke stukken vlees of vis van de gril. Dit alles met uitzicht op de zee.
 • Eetcafé Bruintje Beer
  In dit restaurant komt veel Nederlandse jeugd, ook die een zomertje in Salou werken, graag eten. Bruintje beer staat bekend om zijn overheerlijke spareribs waar je vingers bij af kunt likken, bovendien is het personeel erg vriendelijk.
Restaurants rondom Salou

 • Restaurant Mei Mei Salou
  Dit restaurant is erg makkelijk te bereiken en niet duur. De sfeer is goed, en de service is uitstekend oftewel; een prima restaurant.
 • Restaurant La Tagliatella
  Dit restaurant is werkelijk waar een paradijs voor pastaliefhebbers. De keuken ligt vol met allerlei soorten pasta’s en de kok weet precies wat er het best bij past. Laat je overweldigen door deze hemelse gerechten.