De hotels

in de Azoren

Vakantie Salou

Heb je genoeg van het koude Nederland? Een zonvakantie in Salou zal je gegarandeerd goed doen! Salou heeft een door het hele jaar heen een gemiddelde temperatuur van 19.9°C, erg aangenaam dus! Ook in de winter kan het dus erg lekker zijn om even een zonvakantie te boeken. Onze aanbieders zoals Arke en Elmar Reizen zijn gespecialiseerd in zonvakanties. Ze hebben dan ook een uitgebreide selectie in last minutes en hotels in Salou voor je klaar staan.
Hoe ga jij vakantie vieren?

Met de auto of het vliegtuig?

Hoewel veel mensen vliegen naar Salou zijn er natuurlijk ook andere manieren om in Spanje te komen. Je kunt bijvoorbeeld ook de auto pakken of met de bus gaan.

Wil je vliegen? Denk dan eens na over het huren van een auto! In Salou wordt veel autoverhuur aangeboden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op het vliegveld je auto al op te halen. Met een auto in Salou kom je op plekken waar je normaal als toerist zonder auto niet zou komen. Een perfecte manier om de omgeving te verkennen dus!

Jongerenreizen

Voor feestende jongeren is de ultieme bestemming vakantieoord Salou. Vanuit Nederland komen hier elke zomer jongeren aan om de stad eens flink vullen met feest en gezelligheid. Voor wie van zon, zee en uitgaan houdt is een jongerenreis naar Salou de ideale vakantie.

Boek jouw welverdiende vakantie!