De hotels

in de Azoren

Vliegen naar Salou

Je vlucht naar de Spaanse kust is eenvoudig op het internet te vinden. In de buurt van Barcelona is een aantal vliegvelden te vinden voor een vlucht vanuit Nederland. Het makkelijkst is vliegveld Barcelona Reus, dat vlakbij Salou ligt. Maar ook het grote vliegveld van Barcelona is een prima optie. Naar Barcelona Reus kun je makkelijk met Ryanair vliegen, voor de andere vliegvelden kun je bij verschillende andere luchtvaartmaatschappijen terecht. Let wel op, bij de meeste goedkope vluchten moet je apart voor je bagage betalen!

Door de heerlijke gemiddelde temperatuur door het jaar heen is Salou eigenlijk altijd een goede optie voor een zonvakantie. Zeker in de winter, want dan zijn de vliegtickets soms nog goedkoper. Maar in de zomer heb je de beste kans op een goedkope last minute!
Voordelige tickets

In de zomer maak je de meeste kans op een voordelige last minute. Kijk vooral eens op onze last minute-pagina voor de beste deals om goedkoop op vakantie te gaan. Wie weet vind je zo makkelijk een perfect pakket met hotel in Salou, waardoor je ook met jouw budget op vakantie kunt!