De hotels

in de Azoren

Uitgaan in Salou

Het uitgaansleven in en rondom Salou is hét visitekaartje van deze veelbelovende vakantiebestemming. Niet voor niets is er de feestende film Costa! opgenomen. Door de vele Nederlandse toeristen hebben veel bars ook een Nederlands sfeertje. Overdag op het strand en ’s avonds op de boulevard is de kans groot dat je door proppers aangesproken wordt, om je over te halen om naar hun discotheek te komen.

Het aanbod is breed, want in Salou vind je clubs, feestcafés, pubs en disco bars. Vaak zie je ook dat de nationaliteiten zich verzamelen. Er zijn bijvoorbeeld veel Nederlandse bars, maar natuurlijk zijn er ook de grote clubs waar verschillende nationaliteiten samen komen.

Hieronder vind je onze aanbevelingen voor uitgaansgelegenheden in Salou!
 • Bar Double Dutch
  Bar Double Dutch is een gezellige bar midden in het centrum van Salou. De eigenaren zijn van afkomst Limburgs en dat is ook te merken aan de gemoedelijke sfeer van bar. Deze bruine kroeg is het hele jaar open en er wordt sangria gemaakt, volgens een geheim recept!
 • Cross Disco
  Deze disco is als één van de weinige 365 dagen per jaar open. In het algemeen draaien ze hier hardhouse tot hardcore en in deze club Dj Korsakoff, Dj Outblast, DJ Darkraver en DJ Luna.
 • Snoepy’s
  In deze hippe trendy club wordt voornamelijk electro en house gedraaid. Snoepy’s is populair bij Nederlanders maar ook bij andere nationaliteiten. Een heerlijke plek om even flink los te gaan!
 • De Ski Hut Salou
  Deze Ski Hut is dé verzamelplek voor Nederlanders die van feestmuziek houden. Je vindt er ieder jaar weer Nederlandse sterren.
 • La Cage
  Deze tent is in de zomer elke dag open tot 6 uur ’s morgens en gewild bij allerlei soorten culturen. In deze club vind je sexy dansers, een terras en een grote discozaal en is zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen
 • PachaClub in La Pineda
  Deze keten bezit clubs over de hele wereld en is dan ook bij veel feestgangers zeer beroemd en geliefd. De club ligt net buiten het centrum van Salou en is dan ook goed bereikbaar met de bus en/of taxi.