Hotelletjes

op de Azoren

Hotels in Salou

Salou is gericht op toeristen en het aanbod van hotels in Salou is dan ook erg groot. Hotels zijn er in allerlei soorten en maten. Zo heb je in hotels en appartementen die speciaal op jongeren zijn gericht, of juist hotels die geen jongeren toelaten. Omdat het aanbod van de hotels zo groot is zit er in ieder geval voor iedereen een geschikt hotel bij. Salou heeft je een hoop te bieden!

Hotels in Salou worden vaak geboekt in combinatie met een vliegticket. Daarmee ben je vaak voordeliger uit. Het is dus slim om eens de aanbiedingen te bekijken van een vliegticket in combinatie met een hotel. Je vindt in Salou allerlei verschillende hotels, soms met zwembad of all-inclusive. Salou staat natuurlijk vooral bekend als party-paradijs, maar in de winter zijn er ontzettend veel ouderen te vinden die de koude winter in Nederland proberen te ontsnappen. Wij hebben de beste hotels in Salou voor je op een rijtje gezet.
Aanbevolen hotels in Salou

Salou Princess Hotel
Dit driesterren hotel in Salou (inclusief zwembad) ligt slechts op 700 meter afstand van het attractiepark Port Aventura. Dit hotel in Salou is erg kindvriendelijk, er is een speeltuin, een miniclub en een apart kinderzwembad.

California Garden 
Dit hotel is Salou’s trots. Dit driesterren hotel in hartje Salou is gelegen in een levendige en drukke omgeving. Dit hotel heeft zowel een binnen- als een buitenzwembad.

Blaumer hotel
Een net iets luxer hotel in Salou is het Blaumer hotel. Salou wordt in de zomer overspoeld door Nederlanders en veel hiervan zijn in het Blaumer hotel te vinden. Het hotel is zowel dicht bij het centrum als bij het strand, ideaal dus!

BEKIJK DE MOOISTE HOTELS IN SALOU!