De hotels

in de Azoren

Feitentabel

Een overzicht van alle nuttige informatie over Salou die handig zijn om te weten als je er op vakantie gaat, staan in onze feitentabel. Daar vind je onder andere wanneer het hoogseizoen is, of je een reisstekker nodig hebt en hoe lang het vliegen is naar Salou.

Horeca

Bij een heerlijke vakantie in een hotel in Salou ben je natuurlijk ook op zoek naar leuke restaurantjes en plekken om uit te gaan. Je kunt in Salou terecht voor typisch Nederlands eten en makkelijk fastfood, maar in de omgeving zijn zeker ook Spaanse specialiteiten te vinden. Vind de beste eetgelegenheden op onze pagina over restaurants en de leukste uitgaansgelegenheden voor elke doelgroep op onze pagina over uitgaan. Er is voor iedereen iets!
Achtergrond

Vind je het leuk om meer te lezen over hoe Salou de toeristische trekpleister werd die het nu is? Hier vind je meer informatie over de geschiedenis, cultuur en natuur van Salou.

Klimaat

Het weer in Salou is natuurlijk een van de belangrijkste redenen om voor Salou te kiezen als vakantiebestemming. Met een gemiddelde temperatuur door het jaar heen van een graad of 18 is het de perfecte plek voor je zomervakantie als het in Nederland toch nét geen fantastische zomer is. Lees meer over het weer in Salou op onze pagina over het klimaat en het weer.

Praktisch

Hoe spreek je iemand aan, wat kun je verwachten van de gezondheidszorg en hoe zit het met vervoer? Antwoord op deze en nog meer vragen vind je in de praktische informatie-sectie.